Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt mij vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie. In het geval u mij niet direct aan de telefoon krijgt neem ik zo snel mogelijk contact met u op om te inventariseren wat de wensen zijn, waarna we eventueel een afspraak kunnen maken voor een verder gesprek.

U wilt de onderhoudswerkzaamheden uitbesteden?

Wanneer u onderhoudswerkzaamheden aan uw huidige website wilt uitbesteden, dan heb ik uw wachtwoorden en dergelijke nodig. Verder zal ik een inschatting maken van de benodigde tijd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Gaat het om terugkerende werkzaamheden? Ook dan kunnen we hier een afspraak over maken.

Nieuwe website laten maken?

Wilt u een nieuwe website? Dan kunnen we deze conform uw huisstijl bouwen. Digitale logo’s en dergelijke dient u zelf ter beschikking te hebben. Tijdens het gesprek komen de diverse mogelijkheden aan bod en kunt u zelf aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.

Bijvoorbeeld: Wilt u wel/geen CMS-systeem? Wilt u wel/niet uw eigen website onderhouden? Wilt u het hoofdmenu links, boven of rechts? Wilt u wel/geen contactformulier? Wilt u wel/geen portfolio? Heeft u eigen fotomateriaal? Welke menu-opties moeten er komen, etc. etc.

De website wordt eerst op een testserver aangemaakt. Een aanbetaling is niet nodig en pas wanneer u helemaal tevreden bent wordt hij online gezet onder uw eigen domeinnaam, zodat uw klanten alleen het eindresultaat zien. Pas daarna ontvangt u onze factuur.

U wilt graag zelf de website kunnen wijzigen?

Ons advies is dan om voor een website in WordPress te gaan. Met het inlogsysteem kunt u vanaf alle computers met een internetverbinding bij uw eigen website komen om de benodigde aanpassingen te doen. Komt u er toch niet helemaal uit, wij helpen u graag!