Mijn naam is Klaaske Zwerver en al sinds de vorige eeuw al ben ik geïnteresseerd in (het maken van) websites.

In den beginne

Ik ben nieuwsgierig aangelegd en het leek mij fantastisch om ook zelf een website te kunnen ‘bouwen’. Dus maar aan de slag gegaan en met vallen en opstaan kreeg ik mijn eerste website aan de praat. Een ‘yezzzzz-moment’! Inmiddels zijn we vele jaren verder en hebben ‘websites’ zich in een razend tempo verder ontwikkeld.

Websites maken, van hobby naar zzp

Na jarenlang gehobbyd te hebben met het maken en onderhouden van diverse websites, met en zonder CMS-systemen, heb ik begin 2016 toch maar besloten om er wat serieuzer werk van te maken. Vandaar deze eigen website en fijn dat je een kijkje komt nemen.

Voor clubs, verenigingen, zzp-ers en het MKB

Ik richt mij op clubs, verenigingen, zzp-ers en het MKB. Zowel het maken van een geheel nieuwe website als het onderhouden van uw bestaande website behoort tot de mogelijkheden. Er zijn ontzettend veel websitebouwers en ze bieden allemaal weer wat anders aan. Het is moeilijk om door al die bomen het bos nog te zien. Daarom bied ik een zeer prijsvriendelijk basis pakket aan voor het maken van een eenvoudige website zonder al te veel toeters en bellen. Op die manier hoef je ook niet te betalen voor iets wat je toch niet gebruikt en krijg je wel gewoon een degelijke website waarmee je online vindbaar bent en als digitaal naam- of prikbord voor klanten of clubleden kunt gebruiken. Tegen meerprijs zijn er natuurlijk wel diverse toeters en bellen mogelijk.

Heb je al een eigen website (laten maken)?

Dan weet je ook dat een site nooit klaar is en dat er altijd weer wat aangepast moet worden om hem up to date te houden. Ook hiervoor kun je bij mij terecht.

Veel ervaring met veel verschillende systemen inclusief webshops

Ik heb ervaring met meerdere bekende CMS-systemen, zoals Joomla en WordPress. Ook heb ik ervaring met meerdere webshopsystemen, zoals bijvoorbeeld Woocommerce en Magento.

Mag ik je helpen?

Dus heb je zelf geen tijd of zin om jouw eigen website/webshop bij te houden, dan kun je mij daarvoor inhuren. Dit kan al per kwartier, dus je betaalt nooit te veel! Ik ben geen techneut en kan in gewone mensentaal praten, wel zo handig. Ik ben ook geen a-techneut, dus ik weet wel wat er mogelijk is en hoe dit te realiseren. Bovendien ben ik erg service gericht en pas tevreden wanneer jij het bent en misschien zelfs nog wel later. Tot slot hanteer ik ook nog eens hele voordelige tarieven. Dussss….. graag tot snel!

 

Wil jij een gratis kennismakinggesprek?